Nieuws

Kent u onze dienst Corporate Finance al?

17/05/19

Het staat vast dat elke ondernemer in aanraking zal komen met processen van expansie, diversificatie en continuïteit in zijn bedrijf. Overnames en overdrachten kunnen hierbij ongetwijfeld een cruciale rol spelen. Konsilanto heeft een team van experten dat zich hier uitsluitend op focust.

Elke ondernemer kan met een gerust hart bij onze Corporate Finance-afdeling komen aankloppen. Wilt u graag zien dat uw levenswerk wordt voortgezet in de toekomst? Wilt u die ene concurrent overnemen of op een andere locatie activiteiten opstarten? Ons team begeleidt u van A tot Z. Enkele voorbeelden uit dit traject zijn de waardebepaling van uw onderneming, de berekening van de terugbetalingscapaciteit, de onderhandelingen, de due diligence en het opstellen van het overnamecontract. We gaan hierbij niet enkel tewerk vanuit het bedrijfseconomisch standpunt, maar ook vanuit het juridisch en het menselijk standpunt.

Wilt u weten welke uw mogelijkheden hierin zijn, aarzel dan niet om onze medewerkers Walid H. Amor of Olivier Mannaerts te contacteren voor een kennismaking! 

Walid H. Amor
Walid H. AmorBedrijfsadviseur - overname adviseur+32 3 331 30 37walid.amor@konsilanto.be
Olivier Mannaerts
Olivier MannaertsCliëntenadviseur+32 3 331 30 36olivier.mannaerts@konsilanto.be