Nieuws

Oxfam Trailwalker 2015: een terugblik

Bloed, zweet en … heel veel voldoening

In voorgaande nieuwsbrieven kon u reeds lezen dat team Konsilanto zou deelnemen aan de Oxfam Trailwalker… en zo geschiedde. Zaterdag 29 augustus bij het krieken van de dag vertrokken Guy, Johan, Steve en Kris voor hun wandelavontuur doorheen de Hoge Venen om 27 uur, 34 minuten en 26 seconden later aan te komen. Het heuvelachtige karakter van het parcours in combinatie met de loden zon en de gebruikelijke ongemakken maakten van de tocht geen wandeling in het park. Doorzettingsvermogen een dosering van krachten waren de sleutelwaarden om de tocht tot een goed einde te brengen.

Daarnaast kon Team Konsilanto rekenen op een fantastische supportersploeg die voor de noodzakelijke aanmoedigingen zorgde en de wandelaars van het nodige krachtvoer voorzag.

Tot slot kunnen we u ook nog meedelen dat onze deelname goed was voor een opbrengst aan sponsorgelden van 4.471,00 EUR. Langs deze weg willen we onze sponsors nog een te bedanken voor het vertrouwen in onze prestaties. De opbrengst gaat naar projecten van Oxfam Solidariteit in het Zuiden en het Noorden. Wij vonden dit alvast een fijne manier om de contacten met collega’s, cliënten en andere relaties te intensifiëren.

Alvast enkele sfeerbeelden om na te genieten.

Team Konsilanto - Oxfam Trailwalker 2015  Team Konsilanto - Oxfam Trailwalker 2015  Team Konsilanto - Oxfam Trailwalker 2015  Team Konsilanto - Oxfam Trailwalker 2015  Team Konsilanto - Oxfam Trailwalker 2015  Team Konsilanto - Oxfam Trailwalker 2015  Team Konsilanto - Oxfam Trailwalker 2015