Nieuws

Konsilanto was aanwezig op de Global Conference van CPA Associates International te Amsterdam

Dit jaar werd de jaarlijkse conferentie van CPA Associates International in Amsterdam gehouden. Uitzonderlijk was deze editie niet beperkt tot de EMEA-landen (onze regio bestaande uit Europa, Midden-Oosten en Afrika), maar werd het een echte Global Conference met deelname door alle regio's van CPAAI waaronder Azië-Pacific en Noord- en Zuid-Amerika. cpaai people amsterdam 2015

Konsilanto was hierop aanwezig met Petra Ceulemans, Kris Bollen en Guy Hendrickx om vele contacten te leggen én te versterken. Dit kadert in onze strategische doelstelling om ons vizier ook meer op het buitenland te richten om zo onze cliënten bij te staan in hun buitenlandse expansieplannen én om de bevoorrechte Belgische partner te zijn voor onze buitenlandse confraters en buitenlandse adviseurs van onze cliënten.

cpaai meetings amsterdam 2015Naast de algemene vergaderingen van elke regio stond de conferentie in het teken van enkele uitdagingen voor de huidig accountant met lezingen rond en samen kijken naar "Strategic Marketing", Succession planning in the professional firm", "The secrets of branding" en "Getting more from your referrers". Zeer boeiende en inspirerende inzichten in business topics die op het eerste zicht wat verder van onze accountantsprofessie staan, maar die echt dienen aangepakt te worden om ook in de toekomst het verschil te maken en blijvend van betekenis te zijn naar onze cliënten toe.

In september vindt in Dublin (Ierland) het technisch CPAAI EMEA seminarie plaats. Voor 2016 vindt de EMEA conferentie plaats in Cyprus, en het technisch seminarie in Brussel. Op deze manier houden wij en onze medewerkers contact met onze buitenlandse confraters om u beter en efficiënter te kunnen bedienen bij uw buitenlandse fiscale en andere vragen.