Nieuws

Konsilanto wandelt 100 km voor het goede doel!

Konsilanto zet zich in voor het goede doel en wandelt een sponsortocht. In de Oxfam Trailwalker editie 2015, op zaterdag 29 en zondag 30 augustus, wandelen teams van 4 personen 100 km door het natuurgebied van de Hoge Venen en dit binnen een tijdsspanne van 30 uur. Na een eerste deelname in 2011 zijn wij ook dit jaar wederom van de partij op dit unieke event.

Oxfam Trailwalker is een wereldwijd evenement dat jaarlijks in 9 landen op vier continenten wordt georganiseerd ten voordele van het goede doel. U kan ons team aanmoedigen en dit bijzondere initiatief mee ondersteunen door een (fiscaal aftrekbare) gift te doen op de Oxfam-rekening. Voor Konsilanto nemen deel: Johan Jacobs, Kris Bollen, Lies Remijsen en Guy Hendrickx, waarbij zij worden begeleid en ter plaatse gesteund door een supportersteam dat voor aanmoediging en verzorging zal zorgen op verschillende tussenstops. Zij willen deze sportieve uitdaging aangaan en zo een bijdrage leveren in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Gezamenlijke trainingstochten staan gepland op 30 mei met 50km rondom Geel, en de Nacht van de Maan op 4 juli met 42km.

U kan ons team aanmoedigen en dit bijzondere initiatief mee ondersteunen door een gift te doen op de Oxfam-rekening. Vanaf een bijdrage van 40 EUR is uw gift fiscaal aftrekbaar in de personen- of vennootschapsbelasting. U zal van Oxfam een fiscaal attest ontvangen om dit te staven. Meer info hierover vindt u op de website van Oxfam Trailwalker.

Konsilanto zelf zal een bijdrage leveren van een halve procent van de gefactureerde omzet over de maand juni 2015 als onderdeel van ons sociaal engagement.

Uw welkome steun aan dit unieke project via een financiƫle bijdrage laten blijken, kan via onze teampagina. Wij hopen te kunnen rekenen op uw steun voor dit doel en onze medewerkers, en dus uw bijdrage aan de Oxfam-projecten!