Nieuws

Konsilanto op internationaal tax seminarie te Dublin

Konsilanto is met twee vennoten (Filip Dergent en Johan Jacobs) en twee medewerkers (Laura Spita en Lynn Van Campenhout) aanwezig op het jaarlijkse tax seminarie van het CPAAI EMEA netwerk, ditmaal te Dublin. Op deze bijeenkomst worden de vele internationale contacten onderhouden en verder uitgebouwd.

Dit jaar wordt een presentatie gebracht door Laura rond investering in een vakantieverblijf in Spanje. Deze case study, recent uitgevoerd voor een cliƫnt, zal een aanzet vormen voor het uitwerken van een themadossier rond investeren in een vakantieverblijf in diverse Europese landen (met divere fiscale gevolgen) dat uitgewerkt zal worden in de schoot van het CPAAI netwerk.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze aanwezigheid en meer specifiek, een aanwezigheid met een duidelijke profilering, op deze internationale bijeenkomsten ons kantoor meer visibiliteit en erkenning zal bezorgen waardoor wij makkelijker en effectiever onze internationale belastingadviespraktijk kunnen vormgeven ter behartiging van uw belangen.

cpaai dublin 2015 tax seminar