Nieuws

Konsilanto intensifieert contacten met cliënten van het kantoor Wilsele

Op maandag 18 mei 2015 verzamelden de cliënten van het Konsilanto-vestiging van Wilsele in s’ Hertogenmolens te Aarschot voor een kennismakingsevent.

Enige tijd geleden konden we met genoegen aankondigen dat Konsilanto het Fiduco-kantoor van Carl Van Gestel heeft overgenomen. In een eerste fase na de overname lag de focus, naast het onderhouden van de courante contacten met de cliënten, vooral op de uniformisering van de werkprocessen tussen de kantoren Mortsel en Wilsele. De tijd was nu echter aangebroken om onze cliënten van Wilsele beter te laten kennismaken met de mensen en manier van aanpak van Konsilanto.

In een eerste deel hebben Filip Dergent en Johan Jacobs het serviceaanbod en de missie van Konsilanto toegelicht. Het tweede, meer ontspannen, gedeelte van de avond bestond uit een wijntasting in samenwerking met The Lodge Wines. Meningen werden uitgewisseld. Een uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen.

In de toekomst willen wij onze relaties met onze cliënten te Wilsele verder intensifiëren om zo een verdere positieve betekenis te kunnen geven aan hun ondernemerschap.

Wij mochten alvast positieve commentaren noteren van de aanwezige cliënten omtrent de avond en de samenwerking in het algemeen. Een quote ter illustratie: “Ik vond het een leuke bijeenkomst op een toffe locatie. Het was interessant om te horen waarmee Konsilanto bezig is en wat jullie visie op de toekomst is. Ook tof om met verschillende medewerkers te kunnen spreken. Als ik me kan vrijmaken, ben ik bij een volgende gelegenheid opnieuw van de partij.”