Nieuws

Clearfacts: de digitale oplossing voor uw boekhouding

De digitalisering in de wereld is al even aan de gang. Wij kunnen als accountantskantoor niet achterblijven om de digitale wereld in te stappen. Een digitale accountant is immers een vooruitstrevende accountant.

Een jaar geleden zijn wij gestart met de implementatie van nieuwe boekhoudsoftware. Als extra feature hierop hebben wij ook de softwareapplicatie Clearfacts onder de arm genomen om een digitale flow van boekhouddocumenten te kunnen opzetten, en als incentive hierbij, u tevens sneller inzage te kunnen geven in uw cijfers.

U kan met deze applicatie uitgebreid kennis maken tijdens een voorstelling waarbij wij de werking, de voor- en nadelen toelichten. Door het grote ucces worden een aantal bijkomende sessies voorzien. Bij een drankje kan er achteraf aan netwerking gedaan worden met de vertrouwde gezichten van het Konsilanto-team en de andere aanwezigen.

Wij zouden het ten zeerste appreciƫren mocht u een collega-ondernemer kunnen overtuigen een sessie mee te volgen. Graag verwelkomen wij u op een van deze voorstellingen. U kan zich aanmelden hiervoor via dit inschrijvingsformulier.